Müdürün Mesajı

&
DEĞERLİ VELİLERİMİZ,
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Eğitim  yolculuğunun en önemli evrelerinden olan ilköğretim ve ortaöğretim aşamalarında hedefimiz; çocuklarımıza, gençlerimize yol gösterici olmak, onların Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ,duyarlı, özgüvenli, çağdaş ve sevgi dolu birer dünya bireyi olarak toplumda yer almalarını sağlamak.

Kardeşlik,barış,hoşgörü,sorumluluk,dürüstlük gibi pek çok insanı değeri yüreğinde taşıyan,spor ve sanatta söz sahibi, katılımcı, dünyanın hızlı gelişimine ayak uydurabilen, teknolojiyi yeteri kadar ve gerektiği zamanda kolaylıkla kullanabilen, çatışmaları iletişimle çözebilen, aynı dünyayı paylaştığımız tüm canlılara, bitkilere ve hayvanlara,yaşadığı çevreye saygılı ,ülke ve dünya gündemini takip edebilen, farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmek.

Bu bilinç ve heyecan içinde, bu ilkeler ışığında uzun yıllar çocuklarımız, velilerimiz ve eğitim-öğretim kadromuzla aynı yolda  sağlık ve başarıyla yürüme isteği ve umudundayız.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olan öğrencilerimizin başarılarının gururunu hep birlikte yaşamak dileklerimle..

ETİLER BAHÇEŞEHİR İLKOKULU-ORTAOKUL MÜDÜRÜ
 SİNEM YILMAZ